211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος: Πότε κάνουν πρεμιέρα στην Ακτή Πειραιώς;

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Από τον Οκτώβριο και για όλον τον χειμώνα.

Ένας ασυνήθιστος συνδυασμός καλλιτεχνικής ενέργειας ετοιμάζεται στον ορίζοντα του ψυχαγωγικού κόσμου.Νατάσα Θεοδωρίδου  και Γιώργος Κακοσαίος, δύο αναγνωρίσιμα ονόματα, ετοιμάζονται να συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής. Στο χώρο της Ακτής Πειραιώς, αυτή η συνάντηση υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και τη διασκέδαση, αφήνοντας το κοινό να απολαύσει μια νέα εμπειρία πλούσια σε μουσική και θέαμα.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αρκετές σεζόν απουσίας (την περασμένη χρονιά την είδαμε μόνο σε θέατρα) επιστρέφει και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί, αυτή τη φορά με μία απροσδόκητη συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Κακοσαίος, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Η συνεργασία έχει κλείσει και επίσημα, ενώ μέσα από το Instagram αποκαλύφθηκαν ήδη οι αφίσες και η ημερομηνία της πρεμιέρας που όπως θα δεις είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022. «Με μεγάλη μου χαρά από τον Οκτώβρη θα σας τραγουδάω τους έρωτες μας τους χωρισμούς μας στην Ακτή Πειραιώς @akti_pireos, παρέα με το πιο ταλαντούχο και όμορφο αγόρι @giorgos_kakosaios , σας ετοιμάζουμε τρελές εκπλήξεις σε μια Ακτή υπερσύγχρονη με την υπογραφή του @rigosk», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος: Πότε κάνουν πρεμιέρα στην Ακτή Πειραιώς;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024