211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλλη Κοκκίνου στην πίστα της Ακτής Πειραιώς

Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας για Θεοδωρίδου – Κακοσαίο.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλλη Κοκκίνου στην πίστα της Ακτής Πειραιώς. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο σχήμα ή κάποιο πρόβα για κάποια εμφάνιση, αλλά πριν λίγα βράδια, η τελευταία διασκέδασε με το πρόγραμμα του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου.

Φυσικά, δε θα γινόταν να μην προσκληθεί από την οικοδέσποινα στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί. Και έτσι και έγινε. Οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί μερικές μεγάλες επιτυχίες και έκλεψαν το πιο θερμό χειροκρότημα στη βραδιά. Φυσικά, αποσπάσματα από αυτή τη σύντομη συνάντηση κυκλοφόρησαν και στα σόσιαλ μίντια, όπως είναι και το βίντεο που θα βρεις παρακάτω.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλλη Κοκκίνου στην πίστα της Ακτής Πειραιώς

Εκείνη και ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζονται με τη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, για δεύτερη σεζόν.

Έτσι, και τον χειμώνα 2024 βλέπουμε αυτό το μοναδικό σχήμα να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις και να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Πλέον έχουν ολοκληρώσει τέσσερις μήνες επιτυχίας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024