211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκοψε βασιλόπιτα με τις κόρες της στο σπίτι τους

Νατάσα Θεοδωρίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η κόρη της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες πέρασαν τις γιορτές στη σκηνή. Ωστόσο, πάντα επιδιώκει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και κυρίως για τις κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Αντριάννα Φουστάνου.

Πριν λίγες μέρες, η τραγουδίστρια έκοψε μαζί με τις κόρες της τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά στην κουζίνα του σπιτιού της στα νότια προάστια.

Casual ντυμένες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και απαθανάτισαν την οικογενειακή στιγμή. Στη συνέχεια, η κόρη της Χριστιάνα δημοσίευσε τη στιγμή μέσα από ένα στόρι στο Instagram.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκοψε βασιλόπιτα με τις κόρες της στο σπίτι τους

Νατάσα Θεοδωρίδου | Έκοψε βασιλόπιτα με τις κόρες της στην (ολόλευκη) κουζίνα του σπιτιού της

Μετά την περσινή επιτυχία τους στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζονται με το νυχτερινό κέντρο για δεύτερη σεζόν. Έτσι, και τον χειμώνα 2024 θα δούμε αυτό το μοναδικό σχήμα να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις και να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024