211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Backstage video από τα γυρίσματα του νέου της music video

Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανισεις θεσσαλονικη μπουζουκια πιστες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε η δισκογραφική της εταιρεία.

Ακόμα μία νέα επιτυχία ετοιμάζεται να μας συστήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου με την ονομασία «Περηφάνια Μόνο» που περιμένουμε να κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική της εταιρεία Heaven Music το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για την πρώτη της συνεργασία με τον Φοίβο, ο οποίος υπογράφει τη νέα αυτή επιτυχία. Παράλληλα με το τραγούδι, θα κυκλοφορήσει και το music video του, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες. Η δισκογραφική εταιρεία, μέσα από μία ανάρτηση, μοιράστηκε ένα βίντεο με backstage από τα γυρίσματα αυτά.

«#BackStageMoments από τα γυρίσματα του music video της μοναδικής @natasatheodoridou για την απόλυτη επιτυχία που έρχεται σε λίγες μέρες!❤️🧿 #PerifaniaMono

Music & Lyrics: @phoebus.official
Director: @iam_alexkon
Styling: @nikolpanagiotou
MakeUp & HairStyling: @vangelisliontas».

Παράλληλα, η ίδια και ο Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση με τον ερχομό της νέας σεζόν. Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής, αυτήν της Ακτής Πειραιώς, με την ημερομηνία της πρεμιέρας τους να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Backstage video από τα γυρίσματα του νέου της music video

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024