211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nalu Cafe: Πλήθος επώνυμων τραγουδιστών στο live του Χρήστου Σαντικάι

Nalu Cafe χρηστος Σαντικαι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε η δισκογραφική του εταιρεία.

Χρήστος Σαντικάι ξεκίνησε από τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, μία νέα σειρά εμφανίσεων στο Nalu Cafe που ήδη έχουν αγαπηθεί θερμά από το κοινό του. Κάθε Δευτέρα βράδυ, ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι στο δημοφιλές στέκι και χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Με το πρόγραμμά του, που έχει γίνει το απόλυτο talk of the twon τις Δευτέρες, διασκεδάζουν και πολλοί διάσημοι. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η δισκογραφική του εταιρεία, με το πρόγραμμα του τραγουδιστή και συνθέτη έχουν ήδη διασκεδάσει Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Κωνσταντίνος Παντελίδης και Μαρία Κορέλλι. Αναλυτικά, η Panik Records ανέφερε στην ανάρτησή της:

«O @xristos.santikai υπογράφει το ξεκίνημα της εβδομάδας με μοναδικό τρόπο, από την προηγούμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα βράδυ. Ο Χρήστος Σαντικάι έκανε πρεμιέρα στο «@nalu_cafe», χαρίζοντας μαγικές μουσικές στιγμές και συγκινήσεις. Το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί, ανάμεσα τους και πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο @aremovic , ο @steliosrokkos , ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και η Μαρία Κορέλλι, απόλαυσαν την ενέργεια και το πάθος του Χρήστου σε μία αξέχαστη βραδιά. Ο Χρήστος Σαντικάι, ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης, παρουσιάζει στον όμορφο χώρο του «Nalu» ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες απ’ όλη τη δισκογραφία, καθώς και τα τραγούδια του «Τα Παλιόπαιδα» και «Ένα Τηλέφωνο», που κυκλοφορούν από την Panik Records, γεμίζοντας τις Δευτέρες συναίσθημα. Ραντεβού κάθε Δευτέρα στο «Νalu»!». 

Nalu Cafe: Πλήθος επώνυμων τραγουδιστών στο live του Χρήστου Σαντικάι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024