211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΑ ΝΑ ΝΑ: Teaser από τη νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη

ΝΑ ΝΑ ΝΑ πετρος ιακωβιδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες μαζί με το music video του.

Μια νέα επιτυχία ετοιμάζεται να μας συστήσει ο Πέτρος Ιακωβίδης μέσα στις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022. Το νέο τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik records και έχει τον τίτλο «ΝΑ ΝΑ ΝΑ».

Όπως πάντα, στίχους αλλά και μουσική στο νέο αυτό τραγούδι θα υπογράφει ο ίδιος, ενώ μαζί με το κομμάτι θα κυκλοφορήσει και το music video του σε σκηνοθεσία Steven Airth και Spiros Kapsilis. Teaser από αυτό κυκλοφόρησε ήδη και μας δίνει μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα.

Παράλληλα, τον καλλιτέχνη μαζί με τη Josephine βλέπουμε σε μία νέα σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη σκηνή του Vogue Club. Την πρεμιέρα τους έκαναν την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ενώ κοντά στο κοινό τους είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο FY και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, οι οποίοι θα δίνουν τη δική τους νότα στη βραδιά.

Απόσπασμα από παλαιότερες εμφανίσεις του στο Fantasia: 

Το ίδιο ακριβώς σχήμα είχαμε δει και στο Fantasia, ενώ το φινάλε τους είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου. Στη συγκεκριμένα πίστα πλέον βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

ΝΑ ΝΑ ΝΑ: Teaser από τη νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη

https://www.youtube.com/watch?v=VdwciEoY6Lg

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024