211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΑ ΝΑ ΝΑ: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη;

ΝΑ ΝΑ ΝΑ ιακωβιδης επιτυχιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη έρχεται σύντομα. 

Σύντομα, ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης θα μας χαρίσει μια νέα μουσική εμπειρία. Την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, αναμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία της νέας του επιτυχίας, με τίτλο “ΝΑ ΝΑ ΝΑ”, από την Panik Records.

Ένα ακόμα αναμενόμενο κεφάλαιο στην μουσική πορεία ενός καλλιτέχνη που μας συνεπαίρνει με την κάθε του δημιουργία.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει να αποδεικνύει τη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί επιτυχημένες μουσικές παραγωγές.

Και πάλι, στο νέο τραγούδι του, αναλαμβάνει τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική, δείχνοντας την ευρεία εκτελεστική του δεξιότητα.

Θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με μια εντυπωσιακή πορεία που έχει συνοδευτεί από συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

Πού τραγουδάει

Ο καλλιτέχνης, σε μια συναρπαστική συνεργασία με την Josephine, έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά εμφανίσεων στον επίσης δημοφιλή Vogue Club.

Η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2022, και από τότε βρίσκονται κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Συνοδευόμενοι από τον FY και τον Γιάννη Ξανθόπουλο, δημιουργούν ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες που υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες για το κοινό τους.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και μπουζούκια το Σάββατο.

Απόσπασμα από παλαιότερες εμφανίσεις του στο Fantasia: 

Το ίδιο ακριβώς σχήμα είχαμε δει και στο Fantasia, ενώ το φινάλε τους είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου. Στη συγκεκριμένα πίστα πλέον βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

ΝΑ ΝΑ ΝΑ: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024