211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπερδέματα: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Josephine;

Μπερδέματα ζοζεφιν επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχία από την εκρηκτική τραγουδίστρια.

H Josephine δε σταματάει να βρίσκεται στο προσκήνιο με τις κυκλοφορίες της αλλά και με τις ζωντανές εμφανίσεις. Τώρα, ετοιμάζεται να μας συστήσει μια νέα κυκλοφορία με τίτλο «Μπερδέματα» που αναμένεται να κυκλοφρήσει επίσημα από την Panik Records, μαζί με music video, την Τετάρτη 21 Ιουνίου. Ωστόσο, ήδη από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου το κομμάτι θα ακούγεται σε αποκλειστικότητα από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το νέο αυτό κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου, ένας καλλιτέχνης με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί και άλλες φορές.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην Αθήνα. Συγκεκριμένα το φετινό καλοκαίρι την απολαμβάνουμε σε μια σειρά εμφανίσεων στο Ποσειδώνιο, στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη. Η πρεμιέρα τους έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου, και μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο από την παραλιακή της Αθήνας. Πλέον, το πρόγραμμά της θα εμπλουτιστεί και με αυτή τη νέα επιτυχία, teaser της οποίας θα ακούσεις παρακάτω.

Μπερδέματα: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Josephine;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024