211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπάμπης Στόκας: Συνεχίζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική του

Μπάμπης Στόκας μουσικα νεα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει τον επόμενο δίσκο του.

H Panik Oxygen και ο Μπάμπης Στόκας σταθερά τη συνεργασία τους, καθώς πριν από λίγες μέρες ανανέωσαν το συμβόλαιό τους. Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής υπέγραψε το συμβόλαιό του μαζί με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, στιγμιότυπο που είδαμε και μέσα από το Instagram της εταιρείας.

Καλλιτέχνης και δισκογραφική έχουν ήδη ετοιμάσει το επόμενο κοινό δισκογραφικό τους βήμα. Συγκεκριμένα, στις 29 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του καλλιτέχνη, με τίτλο «Είδα», που θα αποτελέσει και προπομπό του νέου του άλμπουμ – του πρώτου προσωπικού του δίσκου μετά από 12 χρόνια.

«H Panik Oxygen και ο @bstokas συνεχίζουν μαζί στο δρόμο της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της επιτυχίας, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους!

Ο καταξιωμένος μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, τόσο με τους Πυξ Λαξ, όσο και solo, υπέγραψε το συμβόλαιό του μαζί με τον CEO της Panik, @g_arsenakos, παρουσία του team της εταιρείας.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Panik Oxygen έχουν ήδη ετοιμάσει το νέο τους κοινό δισκογραφικό βήμα. Συγκεκριμένα, στις 29 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Είδα», προπομπός του νέου δίσκου του Μπάμπη Στόκα, του πρώτου προσωπικού του δίσκου μετά από 12 χρόνια.», έγραψε η δισκογραφική στην ανάρτηση που έκανε.

Μπάμπης Στόκας: Συνεχίζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική του

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024