211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βρέθηκαν στον γάμο του αδερφού της ηθοποιού

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας βίωσε η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το βράδυ του Σαββάτου! Το διάσημο ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί χρόνια και φυσικά να μην κρύβει τη σχέση του, όμως, έχει επιλέξει να διατηρεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Αυτή τη φορά, το παρών έδωσαν σε γάμο, καθώς παντρεύτηκε ο αδερφός της και βαφτίστηκε η ανιψιά της. Στο πλευρό της παρουσιάστριας και του αγαπημένου της, ήταν και οι φίλοι της Νίκος Μουτσινάς, Νικόλ Παναγιώτου και Γιώργος Δάσκαλος.Η Ζέτα Μακρυπούλια, συγκινημένη για την ευτυχία του αδερφού της, δε σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά.

Δες επίσης: Hotel Ermou | Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη σκηνή του

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η διάσημη ηθοποιός από αυτή την κοινή εμφάνιση με τον αγαπημένο της. παράλληλα, αναμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα βήματα του τελευταίου. Πότε θα τον δούμε και πάλι σε κάποια σκηνή φέτος; Σύντομα αναμένουμε να μάθουμε, μιας και πέρσι επέστρεψε δυναμικά στις εμφανίσεις από τη σκηνή του ΦΩΣ.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024