211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Terra Incognita

Μιχάλης Χατζηγιάννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έξι χρόνια μετά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με νέα μουσική και κερδίζει ξανά τις καρδιές του κοινού.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ερμηνευτές και δημιουργούς της εποχής του, επιστρέφει στη δισκογραφία με το νέο του άλμπουμ “Terra Incognita”. Το νέο έργο κυκλοφορεί ψηφιακά από την Heaven Music και αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο studio album του καλλιτέχνη μετά από έξι χρόνια, φέρνοντας φρεσκάδα και ανανέωση στον μουσικό χώρο.

Το “Terra Incognita” περιέχει έντεκα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων ήδη αγαπημένων επιτυχιών όπως το «Μην Αργείς», «Εκδρομή (2022)», «Κομμένα Τα Πρέπει» και το δημοφιλές «Χορεύω», το οποίο μετράει περισσότερα από 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Εκτός από αυτά τα γνωστά κομμάτια, το άλμπουμ περιλαμβάνει εννέα νέα τραγούδια, τα οποία υπογράφονται από κορυφαίους δημιουργούς όπως η Ελένη Φωτάκη, ο Νίκος Μωραΐτης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Βασίλης Δήμας, ο Κωνσταντίνος Παντζής και η σταθερή συνεργάτιδα του Χατζηγιάννη, Ελεάνα Βραχάλη.

Σε δήλωσή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να μοιραστώ μαζί σας το πρώτο ολοκληρωμένο album στη δισκογραφική μου στέγη, Heaven Music. Σε αυτό το album με ένα ιδιαίτερο όνομα, είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί με πραγματικά μοναδικούς δημιουργούς και διαλεχτούς στιχουργούς οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα και στα τραγούδια που πλέον είναι δικά σας να ακούσετε, να ερωτευτείτε και να τα ζήσετε!».

Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα νέα τραγούδια ζωντανά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, όπου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παρουσιάσει τραγούδια από το “Terra Incognita” μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την προηγούμενη καριέρα του.

Το “Terra Incognita” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και υπόσχεται να συνοδεύσει τα καλοκαιρινά μας βράδια με την ποιοτική μουσική και τα συναισθήματα που μόνο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να μεταδώσει!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Terra Incognita

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024