211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης | Επιστρέφει ξανά στη διασκέδαση από το ΦΩΣ!

Μιχάλης Χατζηγιάννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει την πρεμιέρα του μαζί με τον Θανάση Αλευρά;

Ύστερα από μία μεγάλη απουσία πολλών ετών από τη νυχτερινή διασκέδαση, ο πάντα δημιουργικός Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει δυναμικά στην αθήνα και τη διασκέδασή της, αποτελώντας ένα από μουσικά γεγονότα της χρονιάς! Από τη σκηνή του ΦΩΣ, και έχοντας μαζί του τον Θανάση Αλευρά, είναι πανέτοιμος να μας χαρίσει έναν ανεπανάληπτο χειμώνα διασκέδασης πολύ σύντομα!

Το live σκηνοθετεί η μοναδική Ελένη Γκασούκα. Συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με όνομα  «Στο Φως», γεμάτη αίσθημα, με τραγούδια και διαλόγους  που μας αγγίζουν και με ένα επιτελείο άριστων επαγγελματιών που θα μας χαρίσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οι ευφάνταστες ενορχηστρώσεις ανήκουν στον Κώστα Νικολόπουλου. Μια παράσταση που ξεκινάει στις 11 μ.μ. και διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά, μια παράσταση που όλοι θα ευχαριστηθούμε. Η πολυναμενόμενη πρεμιέρα είναι πλέον μια ανάσα μακριά μας!

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Θανάσης Αλευράς: Πότε κάνουν πρεμιέρα στο ΦΩΣ;

 

Το πρώτο μουσικό ραντεβού με το κοινό τους, οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από το ΦΩΣ και την οδό Βουτάδων 6, στο Γκάζι, θα μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό θέαμα που αναμφίβολα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024