211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Ρακιντζής: Μια συγκινητική μπαλάντα αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα

Μιχάλης Ρακιντζής
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έχει τον τίτλο «Το κορίτσι μου».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής που έχει γράψει τη δική του… καλοκαιρινή ιστορία με αξέχαστες επιτυχίες, επανέρχεται δυναμικά με μια νέα συγκινητική μπαλάντα. Το τραγούδι του “Το κορίτσι μου” δεν είναι απλώς μια νέα κυκλοφορία, αλλά ένα κομμάτι αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα.

Με έντονο συναίσθημα ο Ρακιντζής φέρνει στο προσκήνιο μια μπαλάντα που αποτυπώνει τη δύναμη και τη χάρη της σύγχρονης γυναίκας. Το τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα καινοτόμο βίντεο κλιπ που είναι το πρώτο AI Generated Video στη χώρα μας, προσφέρει μια νέα διάσταση στην οπτικοποίηση της μουσικής.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης την περίοδο αυτή προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στη σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντο – οθόνων και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.

Μιχάλης Ρακιντζής: Μια συγκινητική μπαλάντα αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024