211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μύρωνας Στρατής | Πού ξεκινάει νέα σειρά εμφανίσεων;

Μύρωνας Στρατής εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κοντά μας κάθε Παρασκευή από το αγαπημένο στέκι

O Mύρωνας Στρατής επιστρέφει σε ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα μέσα από έναν χώρο όπου έχει φιλοξενηθεί ξανά και έχει δοκιμάσει τη χημεία του μαζί του. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανίζεται στη σκηνή του Nalu Cafe κάθε Παρασκευή βράδυ και θα μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες και την ξεχωριστή του ενέργεια.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί απόψε, 1 Φεβρουαρίου, και θα ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο το νέο μήνα στη διασκέδαση της Αθήνας προσθέτοντας ένα ακόμα σποτ.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Toν τραγουδιστή είχαμε δει στον συγκεκριμένο χώρο ξανά τον περασμένο Οκτώβριο, όπου εμφανιζόταν μαζί με την Ελισάβετ Σπανού. Πλέον, επιστρέφει για ακόμα μια φορά στον αγαπημένο χώρο της παραλιακής και αυτή τη φορά τον βλέπουμε μόνο στο τιμόνι του προγράμματος. Δες παρακάτω την ανάρτηση του μαγαζιού μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Μύρωνας Στρατής | Πού ξεκινάει νέα σειρά εμφανίσεων;

https://www.instagram.com/p/BtN01oSAzos/

Ο Μύρωνας κυκλοφόρησε την τελευταία του επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι, με τίτλο «Νόμος» και πλέον αναμένουμε τα επόμενα δισκογραφικά του βήματα με νέες κυκλοφορίες και επιτυχίες που αγαπηθούν πολύ από το κοινό του. Εν αναμονή των νέων του επαγγελματικών βημάτων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024