211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Μιχάλης Χατζηγιάννης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται με νέα τεράστια επιτυχία με τίτλο «Από το 1 ως το 100».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται με ένα νέο τραγούδι που θα αγαπήσουμε από το πρώτο άκουσμα. Ο τίτλος του είναι «Από το 1 ως το 100» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024. Λίγο αργότερα, θα κυκλοφορήσει και επίσημα από τη δισκογραφική του εταιρεία Heaven Music.

Tη μουσική του νέου τραγουδιού συνυπογράφει ο ίδιος και ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ τους στίχους η κορυφαία Ελεάννα Βραχάλη. Πρόκειται για ένα pop τραγούδι που θα καταφέρει να μας χαρίσει την καλύτερη διάθεση αυτό το διάστημα. Άκουσε παρακάτω το teaser και πάρε μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Παράλληλα, αυτό το Καλοκαίρι, ο ίδιος και η Έλενα Παπαρίζου θα ενώσουν τις μουσικές τους διαδρομές, δημιουργώντας ανεπανάληπτες, μοναδικές μουσικές βραδιές στις συναυλίες που θα δώσουν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα με τραγούδια που αγαπήθηκαν και μας εμπνέουν περισσότερα από 20 χρόνια. Τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας αλλά και καινούργια, έτοιμα να ξυπνήσουν όμορφα συναισθήματα και αισιοδοξία! Πάντα ουσιαστικός, με νέες προτάσεις και ιδέες καταφέρνει να είναι και πάντα πρωτοπόρος.

Η Έλενα Παπαρίζου, που διαγράφει εδώ και χρόνια λαμπρή καριέρα με αμέτρητα επιτυχημένα hits, τόσο με το έμφυτο ταλέντο της όσο και το επικοινωνιακό της χάρισμα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες και προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάντα λαμπερή, δυναμική, αυθεντική, αυθόρμητη και με μοναδική παρουσία, καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στη σκηνή να εντυπωσιάζει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024