211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μη μου το χαλάς: Πάνω από 1 εκατ. προβολές για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Μη μου το χαλάς στεφανος πιτσινιαγκας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό τραγουδιστή.

Στις αρχές του μήνα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας επέστρεψε δισκογραφικά με τη νέα επιτυχία με τίτλο «Μη Μου Το Χαλάς», που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό του.

Το τραγούδι κυκλοφορεί  από την Panik Records. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Εύη Δρούτσα ενώ τη μουσική ο Μάριος Ψιμόπουλος. Μέσα σε μισό μήνα περίπου από την κυκλοφορία του, έχει ήδη γνωρίσει τεράστια επιτυχία και, μάλιστα, η Panik μοιράστηκε το νέο αυτό μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας:

«Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο Youtube η ολοκαίνουργια επιτυχία του @stefanospitsi_official τίτλο “Μη μου το χαλάς”. Καρφιτσωμένο στις τάσεις από την πρώτη μέρα σε μουσική του @marios_psimo και στίχους Εύης Δρούτσα έχει κλέψει την καρδιά μας. Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές και στο Tik Tok καθιστώντας το, το δεύτερο κατα σειρά viral τραγούδι του @stefanospitsi_official μετά το Δυνατά (τα τα τα)».

Παράλληλα, τον νεαρό καλλιτέχνη και τις επιτυχίες του απολαύσαμε τη φετινή σεζόν στο Ποσειδώνιο μαζί με τον Πάνο Κιάμο, τον Αναστάσιο Ράμμο, την Τάνια Καρρά και την Έλενα Τσαγκρινού.

Μη μου το χαλάς: Πάνω από 1 εκατ. προβολές για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024