211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Παράταση για τις εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Και τον Απρίλιο… κάθε Σάββατο και Κυριακή!».

Το σχήμα του  Mezzo Athens που ξεκίνησε για περιορισμένες εμφανίσεις, έκλεισε έναν μήνα παρουσίας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Εκεί, η αγαπημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει.

Μια σειρά εμφανίσεων που ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα στην Αθήνα που αναμφίβολα ξεχωρίζει και είναι κοντά στο κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Παράλληλα, βρείτε εδώ όλα τα σχήματα που είναι και θα είναι κοντά μας την άνοιξη στην Αθήνα.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών έγινε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από ένα άλλο δυναμικό σχήμα που είδαμε εκεί, τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη.

Η πρώτη του παράταση, λόγω της επιτυχίας, θα αφορά όλον τον Απρίλιο, όπως μας ενημέρωσε το κέντρο μέσα από την παρακάτω ανάρτηση.

Mezzo Athens: Παράταση για τις εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα

Θα συνεχιστεί άραγε η επιτυχία και για τον επόμενο μήνα; Σύντομα θα μάθουμε τα νέα βήματα του νυχτερινού κέντρου και της τραγουδίστριας. Δες στο παρακάτω ποστ την ανάρτηση που έκανε γνωστή την παράταση αυτή. Για ακόμα μια φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της Αθηναϊκής διασκέδασης.

 

Πρόκειται για την πρώτη σεζόν συνεργασίας της τραγουδίστριας με το συγκεκριμένο κέντρο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024