211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Ηλίας Βρεττός και Αναστάσιος Ράμμος έρχονται σύντομα

Mezzo Athens 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα νέο δυναμικό δίδυμο στη διασκέδαση.

Στο απόλυτο κέντρο της Αθήνας, στο λαμπερό Θησείο, ένα καινούργιο κεφάλαιο ετοιμάζεται να ανοίξει όσο αναφορά τη νυχτερινή ζωή. Το Mezzo Athens, μετά από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν λειτουργίας, επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας αέρα ανανέωσης και ένα ολοκαίνουργιο line-up που υπόσχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μουσικών λατρών.

Στο πλευρό του σταθερού πυλώνα της επιτυχίας, του Ηλία Βρεττού, που έχει αποδείξει το ταλέντο του ως εγγύηση για αξέχαστες νύχτες, θα σταθεί ο Αναστάσιος Ράμμος. Η αλλαγή στο καθιερωμένο line-up φέρνει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και την υπόσχεση νέων μουσικών περιπετειών.

Το Studio Asomaton μεταμορφώνεται σε έναν νέο χώρο διασκέδασης, έναν προορισμό που υπόσχεται να συνδυάσει την αίσθηση του παλιού με τη φρεσκάδα του καινούργιου.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν είναι πλήρης, με τη φωτογράφιση για την επίσημη αφίσα να έχει ήδη ολοκληρωθεί, ανεβάζοντας την ανυπομονησία του κοινού για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Η μέρα που θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας πλησιάζει, και οι εντυπώσεις για το τι επιφυλάσσει το Mezzo Athens για αυτήν τη νέα σεζόν είναι υψηλές. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι να ξεδιπλωθεί μπροστά μας ένας κόσμος μουσικής και ψυχαγωγίας, γεμάτος εκπλήξεις και συναρπαστικές στιγμές.

Mezzo Athens: Ηλίας Βρεττός και Αναστάσιος Ράμμος έρχονται σύντομα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024