211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: To εορταστικό πρόγραμμα το νυχτερινού κέντρου

Ηλίας Βρεττός στο Mezzo Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Περισσότερο από δύο μήνες επιτυχίας για τον Ηλία Βρεττό.

Στην καρδιά του Θησείου, στην οδό Ασωμάτων, η παρέα του Mezzo Athens αποκαλύπτει το νέο της πρόσωπο για τη δεύτερη σεζόν λειτουργίας. Ο Ηλίας Βρεττός εξακολουθεί να είναι ο ασταμάτητος πυλώνας της επιτυχίας, αλλά φέτος είναι η Χριστίνα Σάλτη που φέρνει τον αέρα του νέου.

Αυτό το διάσημο hotspot, κάποτε γνωστό ως Studio Asomaton, βιώνει μια αναγέννηση με τον Βρεττό να παραλαμβάνει τα ηνία του προγράμματος, υποσχόμενος μια ακόμα αξέχαστη σεζόν.

Η μοναδική πρεμιέρα έγινε το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα είναι κοντά μας κάθε Σάββατο και Κυριακή. Συμμετέχουν η Natasha Kay και ο Βαγγέλης Μολές και στα decks ο dj Theo Kindis. Για την εορταστική περίοδο, το νυχτερινό κέντρο έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση όπου ενημέρωσε για τις ημέρες λειτουργίας του. Συγκεκριμένα, για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα είναι ανοιχτό την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου και την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024.

Πλέον έχουν συμπληρωθεί περισσότεροι από δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων για το απόλυτα νεανικό σχήμα, που έχει κλέψει την αγάπη του κόσμου στην Αθήνα.

Κάθε εβδομάδα, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι.

Mezzo Athens: To εορταστικό πρόγραμμα το νυχτερινού κέντρου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024