211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mente Fuerte: Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού

Mente Fuerte
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Μαρία Σολωμού και ο αγαπημένος ράπερ μοιράζονται γέλια, συναισθήματα και αστεία στη νέα τους συνάντηση.

Ο δημοφιλής ράπερ Mente Fuerte είναι ο νέος καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής «Μαρία τη νύχτα», που παρουσιάζει η ηθοποιός Μαρία Σολωμού. Η συνάντησή τους δεν αποτελεί μόνο μία ακόμη προσθήκη στη σειρά των ενδιαφερόντων καλεσμένων της εκπομπής, αλλά και μια ιδιαίτερη στιγμή για τους δύο δημιουργικούς καλλιτέχνες που διατηρούν μια ξεχωριστή σχέση.

Η σχέση μεταξύ της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte είναι γνωστή για τη χημεία και τη φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργούν όταν βρίσκονται μαζί. Αν και δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, η χημεία τους είναι προφανής και γεμάτη αλληλοεκτίμηση και χιούμορ.

Στην εκπομπή, η Μαρία Σολωμού έκανε την αρχή με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, προκαλώντας τον Mente Fuerte να σχολιάσει το ντύσιμό της με χιούμορ, χαρακτηρίζοντας την ντυμένη «νύφη». Η αστεία ατμόσφαιρα συνεχίστηκε με τον ράπερ να αναφέρει, «Έχεις πει στον κόσμο, που βγαίνεις και λες όλη την ώρα ότι δεν παντρεύεσαι, πόσες φορές μου έχεις πει να σε παντρευτώ;» δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα.

Η Μαρία Σολωμού δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Mente Fuerte για τα συναισθήματά του, με τον ράπερ να αποκαλύπτει, «Οι άντρες κλαίνε… Κλαίω.. Κλαίω για τις γυναίκες. Όχι για όλες, για μια…» Αναφέροντας, έμμεσα, την ευαισθησία του απέναντι σε προσωπικές σχέσεις.

Mente Fuerte: Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024