211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι ΜΕΛΙSSES τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη με το «The Honeymoon Song»

ΜΕΛΙSSES κρατηση εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H ανάρτηση στο Instagram και η παλιά τους κυκλοφορία.

Οι MEΛISSES τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών στις 2 Σεπτεμβρίου, και θυμούνται τη διασκευή που είχαν κάνει στο παρελθόν, σε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το “Αν θυμηθείς τ’όνειρό μου”.

Ο Θοδωρής Φέρρης στο Romeo Club: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη ακούστηκε για πρώτη φορά στην ταινία HONEYMOON (Ταξίδι του μέλιτος) το 1959 από τον Μαρίνο Μαρίνι και την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί με ελληνικούς στίχους του Νίκου Γκάτσου και με τίτλο “Αν θυμηθείς τ’όνειρό μου”. Το 1963 οι BEATLES το ερμήνευσαν και οι ΜΕΛΙSSES το τραγούδησαν πρώτη φορά στο ΗΡΩΔΕΙΟ τον Ιούλιο του 2014 στη συναυλία της Καμεράτας “The Βeatles Tribute Project” αλλά και στη δεύτερη συναυλία της Καμεράτας αφιέρωμα στους Beatles στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιανουάριο του 2015.

Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

«Μεσίστιες οι καρδιές μας σήμερα για την απώλεια του Μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη.
Ο αγαπημένος συνθέτης όμως δεν έφυγε, ήταν, είναι και θα είναι πάντα μαζί μας, μέσα στην τεράστια κληρονομιά που μας άφησε , μέσα στα μεγάλα του τραγούδια που στιγμάτισαν το DNA όλων των Ελλήνων. Χρέος μας να προστατεύσουμε αυτή την κληρονομιά . Καλό ταξίδι Μεγάλε Δάσκαλε», έγραψε το συγκρότημα στην ανάρτηση που έκανε. 

Οι ΜΕΛΙSSES τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη με το «The Honeymoon Song»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024