211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μέλισσες: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out»

Μέλισσες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τεράστια ανταπόκριση του κοινού τους οδήγησε σε αλλαγή της συναυλίας μας σε έναν μεγαλύτερο χώρο.

Η αίσθηση της live μουσικής είναι μοναδική, ειδικά όταν συνδυάζεται με την αφοσίωση και την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού. Οι Μέλισσες βιώνουν αυτές τις μέρες μια τέτοια μοναδική στιγμή, καθώς η συναυλία τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για τις 9 Σεπτεμβρίου έχει γίνει sold out με εντυπωσιακή ταχύτητα. Η ανταπόκριση του κόσμου, που έδειξε τη στήριξή του με την άμεση εξάντληση των εισιτηρίων, είναι μια ιδιαίτερη επιβράβευση για τους καλλιτέχνες.

Η έντονη ζήτηση, ωστόσο, δημιούργησε κάποιες δυσκολίες. Πολλοί φίλοι και φίλες της μπάντας δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την αναμενόμενη συναυλία, κάτι που οδήγησε το συγκρότημα να βρει εναλλακτικές λύσεις. Παρά τις προσπάθειές τους για προσθήκη επιπλέον εισιτηρίων ή για την οργάνωση μιας δεύτερης συναυλίας στο ίδιο χώρο, οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν δεν επέτρεψαν να ικανοποιήσουν όλους.

Με αυτό το σκεπτικό, αποφάσισαν να μεταφέρουν τη συναυλία σε ένα μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό χώρο. Η συναυλία πλέον θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού, την ίδια ημέρα, 9 Σεπτεμβρίου, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 6:30 μ.μ. Αυτή η αλλαγή θα δώσει τη δυνατότητα να υποδεχτούν όλους τους φίλους τους και να χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία στη σκηνή που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χώρας.

Η βραδιά αυτή θα είναι ιδιαίτερη, καθώς θα έχουν τη χαρά να παίξουν με την Έλενα Παπαρίζου και τη Marseaux, προσφέροντας πολλές ακόμα εκπλήξεις. Μαζί με το κοινό θα γιορτάσουν τα 15 χρόνια της καριέρας τους, με τη βεβαιότητα ότι θα δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.

Μέλισσες: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024