211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι ΜΕΛΙSSES για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη

ΜΕΛΙSSES τεχνοπολις γκαζι αθηνα εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια είναι η ημερομηνία που θα τους απολαύσουμε εκεί; 

Οι ΜΕΛΙSSES έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση στην Τεχνόπολη, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στον νούμερο 1 προορισμό για συναυλίες στην Ελλάδα!

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν σε όλους μας επιβληθεί, είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην ιστορική Τεχνόπολη που φέτος κατάφερε να γίνει ο νο1 προορισμός για συναυλίες στην Ελλάδα αλλά ταυτόχρονα να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοιού. Και παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους με αριθμημένες θέσεις, ένα είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο» @melisses_official Εισιτήρια προπωλούνται μόνο ηλεκτρονικά από το Viva.gr (link in bio) @technopolis_athens @xmastoras @mavrogenius @thanosbeelaitsas @monsieurkoutrak #technopolis #melisses», έγραψε το συγκρότημα στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Στην εμφάνισή τους αυτή θα έχουμε και την ευκαιρία να ακούσουμε και λάιβ τη νέα τους επιτυχία που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, με τίτλο «Victoria» και έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό τους.

Οι ΜΕΛΙSSES για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη

https://www.instagram.com/p/CDWZr5-nCRo/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024