211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Melisses και Αναστασία μαζί στο Summer Tour 2023

Melisses αναστασις ρουβας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα τους δούμε στην Αθήνα;

Οι Melisses, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του σήμερα, ετοιμάζονται να συμπράξουν μουσικά με ένα από τα πιο δυναμικά ονόματα της ελληνικής μουσικής, την Αναστασία, και χαρίζουν στο κοινό μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα που θα ξεχωρίσουν το καλοκαίρι 2023.

Έχοντας στις αποσκευές τους την τελευταία τους κυκλοφορία «30 – 40» αλλά και άλλες μεγάλες τους επιτυχίες όπως τo «Crayon», το «Αν», το «Ένα», «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό», το «Βικτώρια» ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα μουσικό υπερθέαμα που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του φέτος. Από την άλλη, η Αναστασία, μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που τη γνωρίζουμε έχει καταφέρει να κάνει viral κάθε της κυκλοφορία. Τα κομμάτια της «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς» έχουν γίνει μεγάλα hits που ακούγονται δυναμικά παντού.

Οι σταθμοί της περιοδείας τους που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα είναι η παρακάτω, με πρώτο σταθμό την Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας στις 21 Ιουνίου.

21/6 AΘΗΝΑ – Θέατρο Πέτρας
28/6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Θέατρο Γης
7/8 ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Θέατρο Φλόκα
9/8 ΧΑΝΙΑ – Εθνικό Στάδιο Χανίων
16/8 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – Αμφιθέατρο Σίβηρης
31/8 ΤΡΙΚΑΛΑ – Δημοτικό Στάδιο
4/9 ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Θέατρο Φρόντζου

Το συγκρότημα τον χειμώνα είδαμε σε εμφανίσεις στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με τη  Δέσποινα Βανδή, ενώ έκαναν το φινάλε τους πριν λίγες μέρες. Από την άλλη, την Αναστασία απολαύσαμε στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου.

Melisses και Αναστασία μαζί στο Summer Tour 2023

«MΕΛΙSSES Για Πάντα» Summer Tour 2023

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024