211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου Plus: Πότε κάνει πρεμιέρα;

σταυρος του Νοτου Μελινα Κανα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία σειρά εμφανίσεων για τη Μελίνα Κανά τον χειμώνα 2022. 

Η Μελίνα Κανά, αυτό το καλοκαίρι ήρθε και πάλι στο επίκεντρο με τις συναυλίες της. Ακόμα μία σειρά εμφανίσεων για τη Μελίνα Κανά τον χειμώνα 2022. Η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεργάστηκε και πάλι με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και μαζί παρουσίασαν μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα που έγιναν ανάρπαστες όπως θα ήταν και αναμενόμενο.

Τώρα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει σε χειμερινές εμφανίσεις. Η Μελίνα Κανά έγινε ευρύτερα γνωστή με το τραγούδι Να βάλω τα μεταξωτά του Σωκράτη Μάλαμα.Προηγήθηκε η πρώτη της δισκογραφική παρουσία, το 1991, στο δίσκο Μυστικά Τραγούδια σε μουσική του Νίκου Μαμαγκάκη και στίχους του Μιχάλη Γκανά. Αυτή τη φορά θα την απολαύσουμε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus. Μαζί της θα έχει τον νεαρό Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον Λαρισαίο τραγουδιστή, Γιάννη Λίταινα.

Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, και εκεί θα την απολαύσουμε για όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 22.30. Μαζί τους οι μουσικοί: ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο, ο Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, ο Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο ο Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις. Ένα αγαπημένο στέκι της έντεχνης μουσικής σκηνής.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο. Δείτε παρακάτω την αφίσα που κυκλοφόρησε.

Η Μελίνα Κανά και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στον Σταυρό του Νότου Plus: Πότε κάνει πρεμιέρα;

kana

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024