211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου Plus ξανά: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μελίνα Κανά στο σταυρο του νοτου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία σειρά εμφανίσεων για τη Μελίνα Κανά τον χειμώνα 2023. 

Η Μελίνα Κανά επιστρέφει σε χειμερινές εμφανίσεις ξανά. Και αυτή τη φορά, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα, θα την απολαύσουμε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus ύστερα από τις sold out εμφανίσεις της εκεί το περασμένο διάστημα. Μαζί της και πάλι θα έχει τον νεαρό Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον Λαρισαίο τραγουδιστή, Γιάννη Λίταινα.

Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθε το Σάββατο, 4 Μαρτίου και εκεί θα την απολαύσουμε για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 22.30. Μαζί τους οι μουσικοί: ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο, ο Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, ο Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο ο Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις.

Η Μελίνα Κανά, το περασμένο καλοκαίρι ήρθε και πάλι στο επίκεντρο με τις συναυλίες της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεργάστηκε και πάλι με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και μαζί παρουσίασαν μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα που έγιναν ανάρπαστες όπως θα ήταν και αναμενόμενο. Αλλά και τον φετινό χειμώνα συνεχίζει την επιτυχία. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά της;

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Η Μελίνα Κανά στον Σταυρό του Νότου Plus ξανά: Πότε κάνει πρεμιέρα;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024