211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μελίνα Ασλανίδου | Συνεχίζει στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music

Μελίνα Ασλανίδου υπογραφει το συμβολαιο με την δισκογραφικη της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανανέωσε το συμβόλαιό της με την εταιρεία

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, η Heaven Music, συνεχίζει να έχει στη μουσική της οικογένεια την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μουσική και εξακολουθεί να δίνει στο κοινό της μεγάλες επιτυχίες .

Δες επίσης: Ηλίας Βρεττός | Το μήνυμα και η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής, πριν από λίγες μέρες, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό της και φυσικά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι βρέθηκε εκεί να απαθανατίσει τη στιγμή. Φυσικά, περιμένουμε την επόμενη κυκλοφορία της τραγουδίστριας που θα επισφραγίσει και στην πράξη τη συνέχιση της συνεργασίας της με τη δισκογραφική. Δες παρακάτω την συνάντηση με τα στελέχη της εταιρείας και την υπογραφή του συμβολαίου.

Δες επίσης: Estate | Τέλος εμφανίσεων για Σάκη Ρουβά – Ειρήνη Παπαδοπούλου

Την τραγουδίστρια απολαύσαμε τον χειμώνα αυτόν στην Ιερά Οδό με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, αλλά και για λίγες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Βεργίνα.  Πλέον είναι ένα βήμα πριν το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής της περιοδείας που θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου από το Hamburg της Γερμανία και θα ολοκληρωθεί στο Düsseldorf της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Μελίνα Ασλανίδου | Συνεχίζει στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024