211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μελίνα Ασλανίδου | Νέα σειρά εμφανίσεων για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Μελίνα Ασλανίδου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια πρεμιέρα έρχεται 

Ύστερα από τις καλοκαιρινές της συναυλίες, η Μελίνα Ασλανίδου είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και φέτος, και στη χειμερινή διασκέδαση της Αθήνας. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει με μια νέα, αλλά σύντομη, σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Vergina Theatro από την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

«Όλα δικά σου μάτια μου» θα ονομάζεται η μουσική παράσταση που θα μας παρουσιάσει από τη συμπρωτεύουσα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο για τέσσερις εβδομάδες, με το φινάλε να είναι ήδη προγραμματισμένο για τις 17 Νοεμβρίου.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της και σε κάποια σκηνή της Αθήνας. Πού θα την δούμε φέτος και με ποιον; Τον περασμένο χειμώνα την απολαύσαμε σε μια μοναδική συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στη σκηνή της Ιεράς Οδού. Δες παρακάτω την αφίσα των νέων της εμφανίσεών της που θα έρχονται σύντομα για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στις μεγάλες της επιτυχίες. Για ακόμα μια φορά, η ερμηνεύτρια είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη Θεσσαλονίκη και σε λίγο καιρό και στην Αθήνα.

Μελίνα Ασλανίδου | Νέα σειρά εμφανίσεων για την αγαπημένη τραγουδίστρια

 

Μελίνα Ασλανίδου

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024