211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δύο μεγάλες πρεμιέρες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα

πρεμιέρα ακτη πειραιως
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο νέα σχήματα έρχονται να προστεθούν στη διασκέδαση. 

Για αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα θα μπορείς να βρεθείς σε τρεις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που έρχονται να στρέψουν τα βλέμματα σε αυτά τα τρία μαγαζιά. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των δύο παρακάτω σχημάτων που δεν είναι άλλα από την Ακτή Πειραιώς, που επιστρέφει τις Παρασκευές και τα Σάββατα με μία συνεργασία – έκπληξη με Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Κακοσαίο αλλά και το Passepartout στο Κολωνάκι που θα φιλοξενεί κάθε απόγευμα Σαββάτου τον Δημήτρη Καραδήμο.

Δύο μεγάλες πρεμιέρες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ακτή Πειραιώς: Νατάσα Θεοδωρίδου, Δημήτρης Καραδήμος, Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022.

Ακτή Πειραιώς

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση με τον ερχομό της νέας σεζόν. Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής, αυτήν της Ακτής Πειραιώς.

 

Passepartout – Δημήτρης Καραδήμος – Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022. 

Ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας από το κέντρο της Αθήνας και το Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται από τον χώρο του Passepartout και είναι έτοιμος να μας χαρίσει μία μοναδική σειρά ζωντανών εμφανίσεων που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024