211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Με τα μάτια σου το λέω: Νέο music video για την Αγγελική Ηλιάδη

Με τα μάτια σου το λέω Αγγελικη Ηλιαδη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του. 

Η Αγγελική Ηλιάδη μας χάρισε, πριν από λίγους μήνες, ένα νέο single που έχει τον τίτλο «Με Τα Μάτια Σου Το Λέω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τη μουσική υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η ίδια η Αγγελική Ηλιάδη. Τώρα, το τραγούδι αποκτά και εικόνα μέσα από ένα music video που σκηνοθετεί ο Mike Marzz.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε το 2003, με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Αστέρια live by Lou» της Πάτρας, μαζί με τον Αντύπα, ενώ παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματά της σε κάποια πίστα της Αθήνας. Την τελευταία φορά, σε εμφανίσεις στην Αθήνα την είδαμε την περασμένη άνοιξη, στην του  Εμπατή North, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Σάσα Μπάστα. Πλέον στη συγκεκριμένη πίστα βλέπουμε φέτος τον Μάκη Δημάκη με την Κατερίνα Στανίση και τη Σάσα Μπάστα.

Με τα μάτια σου το λέω: Νέο music video για την Αγγελική Ηλιάδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024