211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Markiz Experience: Ιακωβίδης – Ελληνίδου για δύο μοναδικά live

Ιακωβίδης - Ελληνίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μουσική πανδαισία του καλοκαιριού στο αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας.

Το φετινό καλοκαίρι, το Markiz Experience υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές με τη συνεργασία δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ρίας Ελληνίδου. Οι εμφανίσεις τους, προγραμματισμένες για την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου, αναμένονται με ανυπομονησία από το κοινό, καθώς η ατμόσφαιρα που δημιουργούν συνδυάζει τη μαγεία της ζωντανής μουσικής με την προσωπική χημεία των δύο καλλιτεχνών.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, γνωστός για την ερμηνεία σύγχρονων λαϊκών κομματιών που έχουν γίνει επιτυχίες, θα συνδυάσει τη δυναμική του παρουσία επί σκηνής με τη μοναδική φωνή της Ρίας Ελληνίδου. Η Ελληνίδου, με την εντυπωσιακή της φωνή και το αυθεντικό της στυλ, έχει κατακτήσει το κοινό με την ξεχωριστή της ερμηνεία και την παρουσία της.

Η βραδιά ενισχύεται από τη συμμετοχή της Χάρις Σάββα, η οποία θα προσθέσει τη δική της λάμψη και ζωντάνια στις εμφανίσεις. Με το υπέροχο σκηνικό και την προσεγμένη παραγωγή, οι βραδιές αυτές υπόσχονται να είναι ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Το Markiz Experience στην Καλλιθέα Χαλκιδικής αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να απολαύσει κανείς το καλοκαιρινό αυτό μουσικό διήμερο. Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις, αναμένεται να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας την ένταση και τη διασκέδαση της ζωντανής μουσικής με τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη.

Markiz Experience: Ιακωβίδης – Ελληνίδου για δύο μοναδικά live

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024