211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Μαρινέλλα στο NOX: Μαζί της η Μπέττυ Μαγγίρα – Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Μαρινέλλα στο NOX 2023 τηλεφωνο κρατησεων νυχτερινα σχηματα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα ξεχωριστό σχήμα έρχεται τις Τετάρτες.

Από τις 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00, το NOX φιλοξενεί δύο εξαιρετικές καλλιτέχνιδες, τη Μαρινέλλα και τη Μπέττυ Μαγγίρα, για περιορισμένες εμφανίσεις που υπόσχονται να αποτελέσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Η Μαρινέλλα, η αγαπημένη όλων, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, φέρνοντας μαζί της τραγούδια που έχουν σημαδέψει τις δεκαετίες. Με την αξεπέραστη φωνή της, θα μας συνοδεύσει σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθηματικές στιγμές, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της. Μαζί της, η εξαιρετική Μπέττυ Μαγγίρα, μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μαρινέλλας με το ξεχωριστό της ταλέντο. Η πορεία της Μπέττυς Μαγγίρας αντικατοπτρίζει πολλές και διαφορετικές πτυχές της τέχνης, και η συνεργασία της με τη Μαρινέλλα υπόσχεται μια συναρπαστική συνεργασία στη σκηνή.

Το NOX, ένας χώρος που αναδεικνύει τη μαγεία της ζωντανής μουσικής, φιλοξενεί αυτήν τη μουσική συνάντηση κάθε Τετάρτη, προσφέροντας στο κοινό μια ευκαιρία να ζήσει μοναδικές στιγμές. Η πρώτη εμφάνιση της Μαρινέλλας και της Μπέττυς Μαγγίρα στο NOX αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη μουσική ποιότητα και ανατρεπτικές ερμηνείες. Ετοιμαστείτε να αφεθείτε στις μελωδίες που έχουν σημαδέψει γενιές και να ζήσετε μια μοναδική βραδιά με δύο αξέχαστες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Παράλληλα, στην ίδια σκηνή, από αυτή την εβδομάδα, θα βλέπουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα.

Η Μαρινέλλα στο NOX: Μαζί της η Μπέττυ Μαγγίρα – Πότε κάνουν πρεμιέρα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NOX ATHENS (@noxathens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024