211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία στο Θέατρο Πέτρας

Μαρινέλλα Ελενη Βιταλη Γλυκερια χαμογελαστες στο Θέατρο Πέτρας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί τις τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες;

Στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας ξεκίνησε φέτος μία μοναδική περιοδεία, η Γυναικεία Υπόθεση, με την Μαρινέλλα στο τιμόνι των παραστάσεων. Η μεγάλη ερμηνεύτρια, μαζί με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη ξεκίνησαν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό.

Πλέον, το τουρ τους ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με μια τελευταία παράσταση στο Θέατρο Πέτρας, όπου θα κλείσει ο καλοκαιρινό αυτός κύκλος. Την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, οι τρεις μεγάλες γυναικείες φωνές του τραγουδιού θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου και θα μαγέψουν το κοινό της Αθήνας με μια συναυλία που θα αποτελέσει το μεγάλο φινάλε τους.

Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία Gazi Music Hall

Μπορεί οι καλοκαιρινές εμφανίσεις του να ολοκληρώνονται, όμως οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τον χειμώνα από τον χώρο του Gazi Music Hall, από όπου θα μας χαρίσουν μια μοναδική σεζόν εμφανίσεων που θα κερδίσει την αγάπη του κοινού. Προς το παρόν, η συνεργασία έχει κλειδώσει, όμως αναμένουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας της αναμενόμενης πρεμιέρας που έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην αθηναϊκή διασκέδαση τον χειμώνα 2017-18. Τρεις μεγάλες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου ενώνονται ξανά και ετοιμάζονται να γίνουν οι πρωταγωνίστριες της διασκέδασης.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024