211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Της πέταξαν αβγά σε συναυλία της

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ψύχραιμη αντίδρασή της σε ένα απρόσμενο και ενοχλητικό περιστατικό.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε πρόσφατα αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο και δυσάρεστο περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της. Στο πλαίσιο της περιοδείας της, η Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του κατάμεστου Δημοτικού Θεάτρου Αλεξάνδρειας, όπου οι θαυμαστές της την υποδέχτηκαν θερμά. Ωστόσο, η βραδιά πήρε μια απρόσμενη τροπή, όταν άγνωστοι άρχισαν να πετούν αβγά και άλλα αντικείμενα προς τη σκηνή.

Ενώ η τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι «MIXTAPE», τα αβγά και οι αναπτήρες που εκτοξεύθηκαν από το κοινό την ανάγκασαν να διακόψει τη συναυλία για να απευθυνθεί στους παρευρισκόμενους. Με φανερό εκνευρισμό αλλά και επαγγελματισμό, η Σάττι σταμάτησε το τραγούδι και ζήτησε από το κοινό να μην πετούν αντικείμενα στη σκηνή, εξηγώντας πως το φαινόμενο αυτό δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά και επικίνδυνο τόσο για εκείνη όσο και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες.

«Γειά σας. Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε…», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Παρά το ατυχές αυτό περιστατικό, η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά μετά την παρέμβασή της, με τη Σάττι να ολοκληρώνει την εμφάνισή της με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος που την χαρακτηρίζει.

Το περιστατικό αυτό φέρνει στο φως την άσχημη πλευρά των ζωντανών εμφανίσεων, όπου η ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιων λίγων μπορεί να καταστρέψει την προσπάθεια των καλλιτεχνών να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό τους. Παρόλα αυτά, η Μαρίνα Σάττι απέδειξε για άλλη μια φορά πως μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις με ωριμότητα, συνεχίζοντας ακάθεκτη την επιτυχημένη της πορεία.

Μαρίνα Σάττι: Της πέταξαν αβγά σε συναυλία της

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @newsit.gr

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024