211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Η θυσία που έκανε για να πετύχει επαγγελματικά

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στο παρακάτω βίντεο τι είπε μέσα από το λάιβ που έκανε η ίδια.

Η Μαρίνα Σάττι, αποκάλυψε τις άγνωστες πλευρές της πορείας της προς την επιτυχία. Η σκληρή δουλειά και οι προσωπικές θυσίες που έχει κάνει είναι μεγάλες και δείχνουν την προσήλωση της στον καλλιτεχνικό της στόχο.

Σε πρόσφατο live της στο Instagram, η Σάττι μοιράστηκε με τους followers της τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ανέφερε ότι η απόφαση να επενδύσει στη μουσική της καριέρα, ακόμα και αν αυτό απαιτούσε σημαντικές θυσίες, ήταν βασική στην επαγγελματική της πορεία. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απόφασή της να πουλήσει ένα χωράφι με ελιές για να χρηματοδοτήσει τα video clips της, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Η Μαρίνα Σάττι δεν δίστασε να αποκαλύψει την προσπάθεια για να επενδύσει όλα τα διαθέσιμα μέσα στην τέχνη της. Παρά την επιτυχία της με τη “Μάντισσα”, δεν ακολούθησε την εύκολη διαδρομή της συνεχιζόμενης προβολής και της τακτικής κυκλοφορίας τραγουδιών μόνο και μόνο για να παραμείνει στη δημοσιότητα. Αντίθετα, επέλεξε να εστιάσει στην παραγωγή περιεχομένου που δείχνει την προσωπική της δημιουργική ματιά.

Δες στο παρακάτω βίντεο τι είπε μέσα από το λάιβ που έκανε η ίδια.

Μαρίνα Σάττι: Η θυσία που έκανε για να πετύχει επαγγελματικά

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024