211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Η συγκινητική κίνηση προς τους νεαρούς fans της

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια δείχνει την αληθινή της διάσταση με μια πράξη αγάπης προς τους νεαρούς θαυμαστές.

Η Μαρίνα Σάττι έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού με τη μοναδική φωνή της και τις εμφανίσεις της, αλλά πρόσφατα απέδειξε ότι η αληθινή της αξία ξεπερνά τα μουσικά της ταλέντα. Μετά την εντυπωσιακή παρουσία της στην Eurovision και τη μεγάλη απήχηση του E.P. της, η Σάττι έχει καταφέρει να γίνει το πιο περιζήτητο όνομα του φετινού συναυλιακού καλοκαιριού. Οι συναυλίες της είναι συνεχώς sold out, και η θετική της ενέργεια μαγνητίζει τους θαυμαστές της.

Ωστόσο, η πιο πρόσφατη κίνηση της Σάττι δείχνει πως εκτός από την καλλιτεχνική της αξία, διαθέτει και μια μεγάλη καρδιά. Κατά τη διάρκεια μιας από τις εμφανίσεις της, η Μαρίνα παρατήρησε μια ομάδα από νεαρούς θαυμαστές που περίμεναν έξω από τον χώρο της συναυλίας. Όταν έμαθε ότι δεν είχαν χρήματα για να αγοράσουν εισιτήρια, η αντίδρασή της ήταν άμεση και συγκινητική. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ζήτησε από το προσωπικό του χώρου να τους επιτρέψει την είσοδο χωρίς χρέωση.

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ένα βίντεο που ανήρτησε μια νεαρή θαυμάστρια στο TikTok αποτυπώνει τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών όταν μπήκαν τελικά στον συναυλιακό χώρο. Το βίντεο αυτό δείχνει πόσο βαθιά και αληθινά ενδιαφέρεται η Μαρίνα Σάττι για τους θαυμαστές της, δημιουργώντας μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των νεαρών fans.

Μαρίνα Σάττι: Η συγκινητική κίνηση προς τους νεαρούς fans της

@jenny.papersquishy

@SATTI είσαι η καλύτερη σε ευχαριστώ πάρα πολύ σαγαπωωωωω!!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Jenny paper squishy

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024