211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Το Remix του «LALALALA» με τη συμμετοχή του OGE

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δυο τους χαρίζουν μια ακόμα μουσική εμπειρία με το νέο remix του hit «LALALALA».

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Το πρόσφατο remix του επιτυχημένου single της «LALALALA» με τη συμμετοχή του ράπερ OGE, χαρίζει μια νέα και φρέσκια εκδοχή στο ήδη αγαπημένο κομμάτι.

Το «LALALALA» έχει καταγράψει εντυπωσιακές επιτυχίες, με πάνω από 5,7 εκατομμύρια streams στο Spotify και σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο video του στο YouTube. Το τραγούδι έχει κερδίσει τον τίτλο του διπλά πλατινένιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα hits του καλοκαιριού.

Η νέα έκδοση του «LALALALA» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Μαρίνας Σάττι με τον ανερχόμενο ράπερ OGE, ο οποίος προσθέτει μια φρέσκια και διαφορετική πινελιά στο κομμάτι. Το remix φέρνει μια «δροσερή» ανανέωση στο κομμάτι, συνδυάζοντας τις χαρακτηριστικές επιρροές της Σάττι με τη δυναμική ρίμα του OGE.

Η μουσική του remix υπογράφεται από τους Νίκο Κωδωνά, Μαρίνα Σάττι, Χρήστο Καλιοντζίδη, Kay Be και OGE, ενώ οι στίχοι έχουν συντεθεί από τον Μάρκο Κούμαρη και τον OGE. Το επίσημο remix κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, θυγατρική της Universal Music Company, και υπόσχεται να συνεχίσει τη δυναμική του επιτυχίας.

Με αυτή τη νέα κυκλοφορία, η Μαρίνα Σάττι αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ικανότητά της να καινοτομεί και να ενθουσιάζει το κοινό της, επιβεβαιώνοντας την θέση της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Μαρίνα Σάττι: Το Remix του «LALALALA» με τη συμμετοχή του OGE

https://open.spotify.com/album/57OtUZC55GBD6G7c3JQY3P

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024