211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Για μια νέα εμφανίση στη Θεσσαλονίκη – Πότε θα τη δούμε

Μαρίνα Σάττι:εμφανιση θεσσαλονικη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Μύλος Club Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, το Μύλος Club της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει ένα μουσικό σόου που θα αφήσει εποχή. Με ώρα έναρξης στις 22:30 και ώρα προσέλευσης στις 21:30, η εκρηκτική Μαρίνα Σάττι θα βρεθεί στη σκηνή για να μας ταξιδέψει μέσα από τον πολυσχιδή κόσμο της μουσικής της.

Η καλλιτέχνιδα, η οποία περιόδευσε το καλοκαίρι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έρχεται να κατακτήσει τη Θεσσαλονίκη με τη μοναδική της αισθητική. Η Μαρίνα Σάττι, που έχει ξεσηκώσει το κοινό με τον πρωτοποριακό της ήχο, υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο τρυφερότητα, εκρηκτικότητα, και διαχρονική ομορφιά.

Αναμένουμε μια βραδιά γεμάτη ποικιλία μουσικών στοιχείων, από pop και mainstream μέχρι ethnic. Η Μαρίνα Σάττι δεν φοβάται να πειραματιστεί, να αναδομήσει και να εκπλήξει το κοινό της. Με την εμφάνισή της, ανατρέπει τα μουσικά όρια από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων μέχρι την trap, δημιουργώντας έναν μοναδικό ήχο που αφήνει εποχή Η μπάντα που τη συνοδεύει δεν είναι λιγότερο σημαντική. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν μοναδικό ήχοσυναστρικό όπου ο παραδοσιακός ήχος συναντά την σύγχρονη παραγωγή.

Από τη Μάντισσα ως τη YENNA και από τις μουσικές δονήσεις της ελληνικής υπαίθρου μέχρι το viral του καλοκαιριού TUCUTUM, η Μαρίνα Σάττι έρχεται να μας χαρίσει μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Ετοιμαστείτε να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης, καθώς η Μαρίνα Σάττι βάζει “Σπίρτο και Βενζίνη” στο Μύλος Club – δες παράλληλα τι παίζει τώρα στην Αθήνα.

Μαρίνα Σάττι: Για μια νέα εμφανίση στη Θεσσαλονίκη – Πότε θα τη δούμε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024