211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Η Ελληνίδα που κατακτά τα παγκόσμια charts

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης από την Ελλάδα που καταφέρνει να μπει σε αυτό το chart.

Σε έναν κόσμο όπου η μουσική συνεχώς εξελίσσεται και νέοι καλλιτέχνες δεν σταματούν να εμφανίζονται, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει τις παγκόσμιες κορυφές με το νέο της άλμπουμ «P.O.P.».

Μέσα σε μόλις τρεις μέρες από την κυκλοφορία του, το άλμπουμ βρέθηκε στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων άλμπουμ παγκοσμίως, δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino.

Αυτό το επίτευγμα δεν είναι απλά μια σημαντική επιτυχία για την ίδια τη Σάττι, αλλά και ένα ορόσημο για τη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Η Μαρίνα Σάττι είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης από την Ελλάδα που καταφέρνει να μπει σε αυτό το υψηλού προφίλ chart, σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ και ανοίγοντας τον δρόμο για άλλους Έλληνες καλλιτέχνες να ακολουθήσουν.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του «P.O.P.», η Μαρίνα Σάττι είχε ήδη κάνει αίσθηση στο Spotify, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Κατάφερε να κατέχει ταυτόχρονα τις τρεις πρώτες θέσεις του ημερήσιου Spotify Top200 στην Ελλάδα, καθώς και να βρίσκεται στην κορυφή των YouTube trends.

Το τραγούδι «MIXTAPE» από το άλμπουμ, διάρκειας πάνω από 10 λεπτά, έφτασε στο Νο2 του ημερήσιου Top200, ενώ το τραγούδι «ZARI» έγινε το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο που μπήκε στη λίστα με τα 50 δημοφιλέστερα viral τραγούδια στο Spotify παγκοσμίως, φτάνοντας τη θέση Νο17.

Μαρίνα Σάττι: Η Ελληνίδα που κατακτά τα παγκόσμια charts

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024