211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα διαμάχη μεταξύ Μαρίνας Σάττι και Κατερίνας Σαλακά.

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως προχώρησε σε μια κίνηση που συζητήθηκε έντονα. Η ίδια έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά στο Instagram, κάτι που προκάλεσε αίσθηση και ερωτήματα για την αιτία αυτής της πράξης. Το unfollow αυτό έρχεται μετά από ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της μεγάλης sold-out συναυλίας της Σάττι στον Λυκαβηττό, όπου η γνωστή life coach και TikToker, Κατερίνα Σαλακά, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, υπήρξαν αναφορές ότι η Σαλακά επιχείρησε να ανέβει στη σκηνή ή να μπει στα παρασκήνια, αλλά αυτό δεν της επετράπη από την ομάδα παραγωγής. Η ίδια, μέσω των social media, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη μεταχείριση που είχε, καταγγέλλοντας ότι μέλη της παραγωγής της φέρθηκαν άσχημα. Σύμφωνα με την πλευρά της, υπήρξε ασυνεννοησία, με την ίδια να πιστεύει πως είχε δικαίωμα πρόσβασης στη σκηνή ή στα παρασκήνια.

Η απάντηση από την πλευρά της Σάττι ήταν ξεκάθαρη, με την ομάδα της να τονίζει ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία ή συνεννόηση για να συμμετάσχει η Σαλακά στη συναυλία. Μάλιστα, δήλωσαν ότι λυπούνται για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε ο κύκλος της “συνεργασίας” τους, ειδικά σε μια τόσο σημαντική βραδιά. Παρά το unfollow, η Σαλακά συνεχίζει να ακολουθεί την τραγουδίστρια, δείχνοντας ότι η απόσταση προέρχεται από τη μία μόνο πλευρά.

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024