211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εμφάνισή της στις Ικέτιδες

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια σχολιάζει την εμπειρία της στην Επίδαυρο.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρίνα Σάττι έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου, συμμετέχοντας στην παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Μαριάννας Κάλμπαρη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και η χορωδία της, μια γυναικεία ομάδα γνωστή για την ερμηνεία πολυφωνικών παραδοσιακών τραγουδιών από όλο τον κόσμο, ενσωματώθηκαν με μοναδικό τρόπο στον Χορό της τραγωδίας.

Η συμμετοχή της Σάττι στις «Ικέτιδες» έδωσε  μία διαφορετική διάσταση στην παράσταση, με τη φωνή και την εκφραστική της ερμηνεία να ενθουσιάζουν το κοινό και να κερδίζουν θερμό χειροκρότημα. Η ερμηνεία της ήταν εξαιρετική, αποδεικνύοντας το τεράστιο ταλέντο που έχει και ενισχύοντας τη θετική της εικόνα, παρά τις αντιπαραθέσεις που είχαν προκύψει για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι δύο εμφανίσεις της στο αρχαίο θέατρο, η Σάττι επέλεξε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram. Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την παράσταση, η τραγουδίστρια ανέβασε στιγμιότυπα από την εβδομάδα που πέρασε στην Επίδαυρο, συνοδευμένα με τη λεζάντα: «This past week in Epidavros was pure magic! I’ll post more photos on my channel γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω».

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εμφάνισή της στις Ικέτιδες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024