211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρία Κορέλλι: Η τραγουδίστρια που έρχεται δυναμικά στη σκηνή του Tokyo Theater

Μαρία Κορέλλι εμφανισεις σχημα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ανερχόμενο όνομα που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Μαρία Κορέλλι είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει ήδη με τις κυκλοφορίες της τα τελευταία χρόνια και αναμφίβολα αυτό είναι μονάχα η αρχή, καθώς φαίνεται πως είναι ένα όνομα που θα απασχολήσει πολύ από εδώ και στο εξής.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την απόφαση του Tokyo Theater να την προσθέσει στο ρόστερ του και η ίδια να ανέβει στην πίστα του όταν τα νυχτερινά κέντρα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους.

«Έχουμε τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας, τη Μαρία Κορέλλι! Αυτή η νέα προσθήκη ήρθε για να ταράξει τα νερά της μουσικής σκηνής και να απογειώσει τη διασκέδαση μας! Ανυπομονούμε να ανοίξουμε σύντομα και πάλι και να την ακούσουμε και live στη σκηνή του Tokyo Theater! Καλώς ήρθες Μαρία!», έγραψε το νυχτερινό κέντρο στην ανακοίνωσή του μέσα από τα social media.

Μαρία Κορέλλι: Η τραγουδίστρια που έρχεται δυναμικά στη σκηνή του Tokyo Theater

Ποια είναι η Μαρία Κορέλλι; 

Η τραγουδίστρια, με καταγωγή από την Κρήτη, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice of Greece, το 2015 στο οποίο δεν είχε καταφέρει να μπει τελικά. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική όμως το τραγούδι είναι η μεγάλη αγάπη της. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Μακριά Σου και Όπου Να ‘Ναι», το οποίο υπέγραψαν δύο πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι δημιουργοί (Κωνσταντίνος Πάντζης- Βασίλης Δήμας), αλλά και το πρόσφατο «Κοίτα να δεις» έχει αγαπηθεί πολύ. Πλέον, η συνεργασία της με ένα μεγάλο μαγαζί έρχεται να την εκτοξεύσει τους επόμενους μήνες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024