211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαντώ: Επιστρέφει με τον νέο ολοκληρωμένο δίσκο «Βραδινές διαδρομές»

Μαντώ στιχοι Μαντω
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα νέο επαγγελματικό βήμα για την αγαπημένη τραγουδίστρια. 

Πέντε σχεδόν χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ (2017), η Μαντώ μάς συστήνει τη νέα της ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο «Βραδινές διαδρομές» που μόλις κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records.

Το album περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια, που σηματοδοτούν μια νέα εποχή και ξεκίνημα για την αγάπη τραγουδίστρια. Η σύνθεση των τραγουδιών έχει την υπογραφή του Αντώνη Σκόκου και της ίδιας της Μαντώς, ενώ τους στίχους υπογράφει επίσης η ίδια. Στο άλμπουμ θα βρεις, μεταξύ άλλων, και τρία μοναδικά ντουέτα, μαζί με τους Νίνο Ξυπολυτά, Θοδωρή Φέρρη και Τάνια Μπρεάζου.

Παράλληλα, η Μαντώ είναι ένα από τα βασικά ονόματα του φετινού σχήματος του Stairs Athens. Από εκεί, η ίδια, ο Δήμος Αναστασιάδης και μια ξεχωριστή ομάδα νεαρών καλλιτεχνών μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, και Δευτέρα. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια από τις πιο ξεχωριστές χρονιές της ερμηνεύτριες η οποία έχει επιστρέψει δυναμικά σε κάθε επίπεδο. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η δισκογραφική της εταιρεία.

Μαντώ: Επιστρέφει με τον νέο ολοκληρωμένο δίσκο «Βραδινές διαδρομές»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024