211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαλού Κυριακοπούλου: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι;

Μαλού Κυριακοπούλου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα επιτυχία έρχεται από την τραγουδίστρια. 

Η Μαλού Κυριακοπούλου έρχεται να μας χαρίσει ακόμα μία στιγμή διασκέδασης με τη νέα της επιτυχία “Εδώ Είναι Που Γελάμε (Χα Χα Χα)”.

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, το τραγούδι αυτό θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, υποσχόμενο να μας προσφέρει ακόμα περισσότερες στιγμές διασκέδασης και χαμόγελων.

Η τραγουδίστρια, γνωστή για τον μοναδικό της τρόπο ερμηνείας και τον χαρακτηριστικό της τακέντο, δεν αφήνει ποτέ το κοινό της αδιάφορο. Με τη νέα της επιτυχία, φαίνεται πως η καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να διασκεδάσουμε με την μοναδική της φωνή.

Το τραγούδι “Εδώ Είναι Που Γελάμε (Χα Χα Χα)” αναμένεται να αποτελέσει το νέο μουσικό χιτ που θα κυριαρχήσει στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου. Με ανατρεπτικούς στίχους και μια μελωδία που κεντά την επιτυχία, η Μαλού δείχνει για άλλη μια φορά το ταλέντο της.

Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Cabaret Athens μαζί με τον Νίκο Απέργη, κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ. Την πρεμιέρα τους έκαναν στις 7 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρούν σχεδόν τέσσερις μήνες ασταμάτητης επιτυχίας.

Μαλού Κυριακοπούλου: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024