211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξανά σε εμφανίσεις στα «Λαδάδικα Summer»

Μάκης Χριστοδουλόπουλος εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Κατερίνα Τοπάζη.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει δυναμικά στα «Λαδάδικα Summer», ένα κέντρο που στεγάζεται στην Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1 στον Ταύρο και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή. Στο πλευρό του αυτή τη φορά θα έχει τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Κατερίνα Τοπάζη, ενώ θα κάνουν την πρεμιέρα τους το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα δίνουν ραντεβού με το κοινό τους. Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο Makis.

Ο Θοδωρής Φέρρης στο Romeo Club: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Οι τέσσερις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν να μας παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες, που αναμφίβολα θα ξεχωρίσει.

Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Το Μάκη Χριστοδουλόπουλο είδαμε εκεί και την περασμένη σεζόν, το καλοκαίρι, μαζί με την Λίτσα Γιαγκούση. Τώρα, επιστρέφει για ακόμα μία φορά στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξανά σε εμφανίσεις στα «Λαδάδικα Summer»

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΣΑΒΒΑΤΟ 18/09 Λαδάδικα SUMMER ΜΑΚΗΣ MAKIS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΑΖΗ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 212 214 1414 ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΑΓΗΤΟ noTo ΠΕΤΡΟΥ ΡÎΛÎΗ 29- ΤΑΥΡΟΣ"

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024