2117707770

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΕΡΡΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΕΡΡΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707770

Posidonio Music Hall Τιμές / Κράτηση

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
180€ / 4 άτομα
220€ / 4 άτομα
270€ / 4 άτομα
170€ / 6 άτομα
Σάββατο
180€ / 4 άτομα
220€ / 4 άτομα
270€ / 4 άτομα

  • Τηλεφωνο κρατήσεων : 211-7707770
  • Έναρξη: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
  • Διαθέσιμες μέρες : Παρασκευή – Σάββατο
  • Είσοδος με ποτό στο Bar : 15 €
  • Φοιτητικές Τιμές : 180€/6 άτομα μόνο κάθε Παρασκευή (απαραίτητη η επίδειξη 3 φοιτητικών πάσο)

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΟΥ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

Ποσειδώνιο: Φερρης – Απεργης το μουσικό σχήμα για τη χρονιά 2024-25;

Δύο νέοι αλλά απέραντα ταλαντούχοι και απίστευτα αγαπητοί τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης σε όσους τους επισκεφτούν σε ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας. Φέρρης – Απέργης είναι ένα δίδυμο που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον χειμώνα. Για να μη συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί να κάνεις κράτηση στο Ποσειδώνιο.

Το σχήμα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και τα sold out διαδέχονται το ένα το άλλο. Το Ποσειδώνιο σε κάθε τους εμφάνιση γνωρίζει στιγμές δόξας όπως συνέβαινε για πολλά χρόνια όταν φιθλοξενούσε είτε το Γιάννη Πλούταρχο, είτε το Νίκο Βέρτη.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο;

Ο σοφός λαός λέει ότι μια πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Αυτό σκέφτηκαν και στο Ποσειδώνιο και αποφάσισαν να δώσουν τα ηνία της χειμερινής σεζόν στους ίδιους καλλιτέχνες που κράτησαν ζωντανό το κέφι στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 λοιπόν και μετά, ξέρεις πού να πας για ένα σίγουρα απολαυστικό βράδυ. Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίκος Απέργης εμφανίζονται στο Ποσειδώνιο. Υπόσχεσή τους και αυτήν τη σεζόν είναι να κάνουν κάθε μία από αυτές τις ημέρες αξέχαστη.

Σε αυτήν την ιερή αποστολή συμβάλλουν και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες, συγκεκριμένα οι Φαίη Θεοχάρη, Foxy Lee και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Τι ώρα ξεκινά το πρόγραμμα Φέρρης – Απέργης;

Όσοι κάνουν κράτηση στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο στην παραλιακή ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο στις 23:00. Οι πόρτες άλλωστε ανοίγουν μια ώρα νωρίτερα. Αν δε βρίσκονται εκεί στην ώρα τους, είναι πολύ πιθανόν να χάσουν το τραπέζι τους. Πάντως, δε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ, καθώς στις 23:45 το πρόγραμμα ξεκινά.

Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως μέχρι τις 5:30 και το κλείνει καλλτεχνικά ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδώντας παλιές και νέες του επιτυχίες.

Ο Θοδωρής Φέρρης στα Μπουζούκια

Με ρίζες στη Νέα Υόρκη και στη τζαζ, ο Θοδωρής Φέρρης είναι ένας ξεχωριστός και αξιόλογος καλλιτέχνης που όλα τα μπουζούκια θέλουν στο δυναμικό τους και όλοι οι μουσικόφιλοι ρωτούν πού τραγουδάει κάθε χρονιά. Ήδη από τον Μάιο του 2024, ο Θοδωρης Φερρης κρατά δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης και εμφανίζεται στο Ποσειδωνιο αναμένοντας να απογειώσει και φέτος τη νυχτερινή ζωή του χειμώνα.

Ξεκινώντας απο το Ακάνθους στον Άλιμο, ακολούθησαν οι φαντασμαγορικές νύχτες του Φέρρη σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας που τον επισκέφτηκε πλήθος κόσμου για να τον ακούσει. Στη συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία με το διάσημο Ποσειδώνιο που τραγούδησε μαζί με την Ζοζεφίν. Η συνεργασία τωρα Φέρρης – Απέργης τάραξε τα νερά.

Ο Νίκος Απέργης στα Μπουζούκια

Κάνοντας μια έρευνα για το πού τραγουδάει ο Νικος Απεργης κάθε χρονιά, θα διαπιστώσεις ότι πρώτη φορά συνεργάστηκε με το Ποσειδωνιο τον Μάιο του 2024 για τις εμφανίσεις στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη. Η συνεργασία αυτή ήταν τόσο άριστη που συνεχίζεται και το χειμώνα 2024-2025.

Μετα απο 2 χρόνια στο Cabaret Athens στο Μαρούσι στον όμιλο Μωράκη όπου τραγουδούσε κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Νίκος Απέργης άλλαξε περιβάλλον και πλέον συνεργάζεται με τον όμιλο Monentum και το Ποσειδώνιο. Ηταν σχεδόν απίθανο το άκουσμα της συνεργασίας Φέρρης Απέργης που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους λάτρεις στα μπουζούκια

Είναι υποχρεωτική και ποίες είναι οι τιμές για κράτηση στο Ποσειδώνιο;

Για να είμαστε ειλικρινείς, η κράτηση στο Ποσειδώνιο δεν είναι υποχρεωτική. Παρόλα αυτά, μια τέτοια κίνηση θα κάνει την εμπειρία στα μπουζούκια στην Αθήνα πολύ πιο ευχάριστη, αφού όχι μόνο είσαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει μια θέση ειδικά για σένα αλλά επίσης θα απολαύσεις το πρόγραμμα από ένα σημείο μέσα στο μαγαζί που σε ικανοποιεί. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα να σε σταματά από το να κλείσεις το τραπέζι που θέλεις από το kratisinow.gr.

Λογικές είναι οι τιμές στο Ποσειδώνιο, κάνοντας τη νυχτερινή διασκέδαση στα μπουζούκια της Αθήνας προσιτή σε όλους. Ενδεικτικά, μια απλή φιάλη τεσσάρων ατόμων κοστίζει 180€, ένα τυπικό ποσό για τη βασική αυτή υπηρεσία. Φυσικά, όσο πιο κοντά στην πίστα και όσο πιο πολυτελή η φιάλη τόσο ανεβαίνει η τιμή.

Υπάρχουν βέβαια και φοιτητικές προσφορές που στοιχίζουν 180€/6 μόνο για κάθε Παρασκευή. Απαραίτητη η επίδειξη 3 φοιτητικών πάσο κατα την είσοδο.

Που βρίσκεται το Ποσειδώνιο στην Αθήνα;

Το Ποσειδώνιο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα όμορφο κτίριο, από το οποίο δεν μπορείς καν να φανταστείς ότι η επιχείρηση αυτή λειτουργεί από το 1991!  Η επιχείρηση πλέον τελή υπο νέα διοίκηση του ομίλου Momentum.

Υπάρχει πάρκινγκ στο Ποσειδώνιο;

Με απόλυτη ηρεμία μπορείς να πας στο Ποσειδώνιο που τραγουδάνε οι Φέρρης – Απέργης με το αυτοκίνητό σου, αφού το νυχτερινό μαγαζί διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ αποκλειστικά για τους θαμώνες του.

Πως μπορώ να φτάσω στο Ποσειδώνιο με συγκοινωνία;

Το Ποσειδώνιο είναι τοποθετημένο σε μια στρατηγική θέση, καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή όπου όχι μόνο ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα αλλά επίσης σταματούν λεωφορεία και τραμ. Παράλληλα, το ταξί είναι μια διαθέσιμη επιλογή μετακίνησης, καθώς μια πιάτσα υπάρχει μπροστά από το κτίριο.

 

Μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία ή την ώρα της κράτησής μου;

Υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με ποτό στο bar και αν ναι σε τι τιμή;

Δέχεστε άτομα που είναι κάτω από 18 ετών;

Με ποιους τρόπους μπορεί κάποιος να έρθει στο Ποσειδώνιο;

Ποιες μέρες το μαγαζί δέχεται φοιτητική προσφορά;

5/5 (8 Reviews)
Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα