211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης | Το πρώτο video clip της καριέρας του!

ο Μάκης Δημάκης χαμογελαστος σκεφτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται πολύ σύντομα!

Το πρώτο video clip της καριέρας του ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ο Μάκης Δημάκης μαζί με το νέο του τραγούδι που θα φέρει τίτλο «Σήμερα είναι η μέρα μου». Ύστερα από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την μουσική και αρκετό καιρό στη δισκογραφία, έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα του αγαπημένου τραγουδιστή με την πρώτη του οπτικοποιημένη κυκλοφορία.

Δες επίσης:  Δε Σου Ζητάω Πολλά Νίκος Οικονομόπουλος Στίχοι

Μουσική και στίχους στο νέο κομμάτι βγάζει ο καλλιτέχνης των επιτυχιών, Βασίλης Δήμας, ενώ η σκηνοθεσία του κλιπ είναι του πιο περιζήτητου σκηνοθέτη, Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από τη Sonar Music, ενώ ο καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του κλιπ του και ενημέρωσε πως θα κυκλοφορήσει σύντομα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Δες επίσης:  Νίκος Βέρτης | Η ευχαριστήρια ανάρτηση για τις ευχές που δέχθηκε

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στον Βοτανικό μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη! Η δεύτερη σεζόν που διανύει στην ίδια πίστα είναι εξίσου επιτυχημένη και εντυπωσιακή με το κέντρο να είναι το απόλυτο hot spot της πόλης! Μια συνεργασία που κρατάει φέτος τα σκήπτρα της διασκέδασης, αφού είναι από τα πιο αγαπητά σχήματα.

Μάκης Δημάκης | Το πρώτο video clip της καριέρας του!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024