211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης: Η αφιέρωση στον Παντελή Παντελίδη που συγκίνησε

Μάκης Δημάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

O τραγουδιστής καταχειροκροτήθηκε από το κοινό

Μπορεί να έχουν περάσει εννιά μήνες από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, όμως συνάδελφοι και φίλοι δε σταματούν να τον σκέφτονται και να τιμούν τη μνήμη του. Πολλοί είναι οι τραγουδιστές που περιλαμβάνουν στα προγράμματά τους τραγούδια του και του κάνουν αφιερώσεις, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του.

Την περασμένη εβδομάδα ένας από αυτούς ήταν και ο Μάκης Δημάκης. που κατά τη διάρκεια του προγράμματός του στον Βοτανικό έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Τα σχοινιά σου» και φυσικά κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα και γέμισε συγκίνηση όλους όσοι βρέθηκαν στο κέντρο.

Ο Μάκης Δημάκης κλείνει ήδη δύο μήνες εμφανίσεων στην Αθήνα και το Βοτανικό και η επιτυχία που διαγράφει είναι πρωτοφανής. Κάθε εβδομάδα το κέντρο είναι κατάμεστο από το κοινό του, ενώ ο ίδιος αποδείχθηκε τελικά κάτι παραπάνω από ικανός να διατηρήσει τα ηνία ενός προγράμματος, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αναμφίβολα έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, από τώρα κιόλας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024