211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ένα Μαγικό Καλοκαιρινό Ταξίδι με τον Γιάννη Πάριο στο Faliro Summer Theater!

Γιάννης Πάριος 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην Αθήνα και το Φάληρο. 

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το Faliro Summer Theater θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία που υπόσχεται να μας χαρίσει μαγικές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μελωδίες και συναισθήματα. Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης,  Γιάννης Πάριος, έχοντας καταγράψει συνεχόμενες sold out εμφανίσεις τον φετινό χειμώνα, επιστρέφει δυναμικά για να μας ταξιδέψει σε μια συναυλία που θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές μας.

Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε την περιοδεία του από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 10 Ιουλίου και συνέχισε το ερωτικό του ταξίδι σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, φέρνοντας μαζί του αποσκευές γεμάτες τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πενήντα πέντε χρόνων της μουσικής του πορείας. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τις μοναδικές ερμηνείες του, ο Γιάννης Πάριος έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη όλων.

Με πάθος και αφοσίωση στη μουσική του, ο καλλιτέχνης καταφέρνει να συγκινεί και να νοσταλγεί το κοινό του, δίνοντας μας την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, η συναυλία του Γιάννη Πάριου υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε μια παράλληλη πραγματικότητα, όπου οι νότες και οι στίχοι γίνονται γέφυρα ανάμεσα στις αναμνήσεις και τα όνειρα μας. Μην χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις αυτήν τη μοναδική μουσική εμπειρία με τον Γιάννη Πάριο στο Faliro Summer Theater. Ετοιμάσου να τραγουδήσεις, να ερωτευτείς, να ονειρευτείς και να νοσταλγήσεις, σε μια μοναδική βραδιά που θα σε συγκλονίσει.

Ένα Μαγικό Καλοκαιρινό Ταξίδι με τον Γιάννη Πάριο στο Faliro Summer Theater!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - ''ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ΄΄

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024