211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Madwalk 2023: Οι εμφανίσεις των celebrities στο πάρτι της μόδας και της μουσικής

Madwalk 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες φωτογραφίες από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί.

Το Madwalk 2023, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της χρονιάς, έγινε για μία ακόμη χρονιά στο Tae Kwon Do, ενώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τον κόσμο της μόδας και της μουσικής. Η βραδιά ξεκίνησε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, με τις λαμπερές προσωπικότητες να ποζάρουν με στυλ στο κόκκινο χαλί λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Το Madwalk αναδεικνύεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή που συγκεντρώνει στο ίδιο stage μόδα, μουσική, και λάμψη. Φέτος, το event περιλάμβανε εντυπωσιακά performances από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Πέτρος Ιακωβίδης, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα.

Η λάμψη, η δημιουργικότητα, και η αισθητική συναντήθηκαν σε ένα ξεχωριστό γεγονός που αφήνει το κοινό με μεγάλη ανυπομονησία για το Madwalk του επόμενου έτους. Ένα είναι σίγουρο: το Madwalk συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες και να ενώνει δύο σημαντικούς πυλώνες της ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια εμπειρία που αγγίζει τις αισθήσεις και τις τέχνες. Δες παρακάτω μερικούς από τους τραγουδιστές που βρέθηκαν εκεί.

Madwalk 2023: Οι εμφανίσεις των celebrities στο πάρτι της μόδας και της μουσικής

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024